Online vergaderen met principe’s van Deep Democracy

Het werk gaat, ook in een tijd waarin we meer vanuit huis werken, gewoon door. Online vergaderen raakt steeds meer ingeburgerd, ook na de corona maatregelen blijven online overleggen bestaan. Samen besluiten nemen hoort daar ook bij. Maak in deze training, bestaande uit 3 online bijeenkomsten, kennis met diverse online-vergadertechnieken met uitgangspunten van Deep Democracy. Maak contact, hoe krijg je alle wijsheid op tafel, verken de verschillende kanten en neem gedragen besluiten.

Opbouw van de training in een serie van 3 online bijeenkomsten:

  • Donderdag 21 april (09.00 uur-11.30 uur) – Deep Democracy: check-in, theorie over de uitgangspunten en de sabotagelijn, check-out.
  • Donderdag 12 mei (09.00 uur-11.30 uur) –  Deep Democracy: de vier stappen van besluitvorming;
  • Donderdag 2 juni (09.00 uur-11.30 uur) – Deep Democracy: Verbinden door verschillen te onderzoeken.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die (online) vergaderingen faciliteert en zijn vaardigheden hierin wil uitbreiden en versterken; bijvoorbeeld voorzitters / secretarissen van Ondernemingsraden, commissies, teams en andere groepen die samen besluiten willen/moeten nemen.

Wil jij deze training graag met jouw team volgen, online of fysiek? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met me op over de mogelijkheden en verdere informatie.

De oogst:

  • Je weet hoe je een effectieve en efficiënte online vergadering kunt begeleiden en voeren met behulp van belangrijke tools van Deep Democracy: check-in, check-out en de 4 stappen van besluitvorming en het onderzoeken van verschillende kanten met twee gesprekstechnieken.
  • Je hebt ervaren hoe je in een online vergadering contact kunt maken, ideeën kan ophalen en met alle wijsheid van de groep tot gedragen besluiten kan komen.
  • Je bent in staat om een online vergadering met duidelijke doelen en passende werkwijze vorm te geven en je weet wat daar voor nodig is.
  • Natuurlijk kan je de principes van Deep Democracy ook in een fysieke vergadering toepassen.

Hoe werkt het:

Wij werken tijdens deze training, die bestaat uit 3 online bijeenkomsten van elk 2.5 uur, in Microsoft Teams. Naast de nodige theorie is er veel gelegenheid tot oefenen. Natuurlijk kan je in de tussenliggende tijd oefenen in je eigen praktijk.

Kosten online training: € 345,00 per persoon

Wil jij dit ook:

  1. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@unyck.nl;
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail.
  3. Wij sturen (één week voor de startdatum) een uitnodiging met deelnamelink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *