Voor de zomer workshop Unyck:

Tot aan de invoering van de Coronamaatregelen organiseerde Unyck 2x per jaar een laagdrempelige workshop. Het goede nieuws: deze goede gewoonte pakken we weer op.

Op donderdag 19 mei is het zover!

(Geen) grensoverschrijdend gedrag op de werkplek, welke rol speelt de OR hierbij?

Het komt overal voor, in elk bedrijf, online en fysiek op de werkvloer: ongewenst en/of grensoverschrijdend gedrag. Na de schokkende onthullingen bij o.a. The Voice en Ajax lijkt het besef door te dringen dat grensoverschrijdend gedrag in elk bedrijf kan gebeuren en gebeurt. Alleen oproepen tot melden is niet genoeg. Er moet iets aan de bedrijfscultuur veranderen om dit fenomeen te doorbreken. Zoals bij elke cultuurverandering is het van het grootste belang dat de directie hier het voortouw in neemt, je veegt de trap van boven naar beneden schoon. In het kader van VGW is hier ook een belangrijke taak voor de OR weggelegd. Maar hoe pak je dat nu aan en waar moet je aan denken?

In deze workshop bespreken we diverse invalshoeken, aangrijpingspunten en manieren waarop de OR dit thema aan de orde kan stellen. Zoals gebruikelijk is er voldoende ruimte om ook gebruik te maken van de ervaringen van de deelnemers.

Zoals gebruikelijk gaat u met concrete aandachtspunten naar huis!

Wanneer: donderdag 19 mei 2022, van 9.00 uur tot 11.30 uur

Waar: MFA Kloosterveste, Vesteplein 5 te Assen

Kosten: 29,50 euro per persoon, inclusief koffie / thee / cake.

Inschrijven of meer informatie: stuur een mail naar info@unyck.nl

U kunt ook bellen naar: 06-54365097

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *