Intervisie OR (vice) voorzitters 2022

Past jezelf ontwikkelen en leren van en met elkaar ook bij jouw goede voornemens voor 2022? Schrijf je dan snel in voor de begeleide intervisiebijeenkomsten voor OR voorzitters!

Intervisie OR voorzitters 2022, schrijf je nu in. 

Ben jij OR voorzitter?

Al een aantal jaren initieert en begeleid Unyck een intervisiegroep voor voorzitters van Ondernemingsraden. De deelnemers geven aan dat ze het zinvolle, inspirerende, waardevolle en gezellige bijeenkomsten vinden. Reden genoeg om ook in 2022 deze intervisievorm opnieuw aan te bieden.

De intervisiegroep bestaat uit (vice)voorzitters van Ondernemingsraden. Er worden 3 bijeenkomsten, van ongeveer 3 uren elk, per jaar belegd. We inventariseren welk dagdeel het meest passend is, daarna plannen we de bijeenkomsten, verdeeld over het jaar.

Hoe:

We werken het komende jaar, ingegeven door de corona perikelen en de goede ervaringen uit de afgelopen twee jaren, met online bijeenkomsten via MS Teams. Veilig, geen reistijd en toch een goed gesprek.

Kosten en inschrijving:

De kosten voor de 3 bijeenkomsten bedragen € 150.00 per deelnemer.

Wil je meedoen aan deze intervisiegroep in 2022? Schrijf je dan snel in!

Stuur een mail naar info@unyck.nl of gebruik de contactpagina op de website: www.unyck.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *