Intervisie OR-voorzitters 2024 – 2025

Ben jij (vice) voorzitter van een Ondernemingsraad in Noord Nederland? Loop je in je voorzitterschap zo nu en dan tegen vragen / dilemma’s / irritaties / uitdagingen aan? En zou je het fijn vinden om een paar keer per jaar met collega’s in een intervisie bijeenkomst te sparren? Dan is dit een mooie kans voor je!

Unyck heeft deze intervisievorm, voor corona, een aantal jaren aangeboden. De  deelnemers vonden dit zinvolle, inspirerende, waardevolle en gezellige bijeenkomsten. Op verzoek biedt Unyck de intervisie voor OR-voorzitters vanaf dit najaar opnieuw aan.  

Wie:

De intervisiegroep bestaat uit (vice)voorzitters van Ondernemingsraden uit Noord Nederland. Er worden 4 bijeenkomsten van 2,5 uren elk georganiseerd, verdeeld over het najaar 2024 en het voorjaar 2025. Zo kan je binnen het dagdeel reizen en de intervisie bijwonen. De intervisie zal plaatsvinden op een woensdag of donderdag, we inventariseren welk dagdeel daarvan het meest passend is voor de groep.

Hoe:

We werken in fysieke bijeenkomsten, waarvoor steeds een van de deelnemende voorzitters de host is. Hij / zij zorgt voor een passende ruimte en een kopje koffie of thee.

Kosten en inschrijving:

De kosten voor de 4 bijeenkomsten bedragen € 300.00 per deelnemer.

Wil je meedoen aan deze intervisiegroep in 2024 / 2025? Schrijf je dan snel in!

Stuur een mail naar info@unyck.nl of gebruik de contactpagina op de website: www.unyck.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *