Zomerkaart

Beste allemaal,

Zo vlak voor de zomer, in het zonnetje, realiseerde ik me weer eens dat ik mezelf een rijk mens voel.

Als ik terugkijk naar waar ik in de afgelopen periode mee bezig ben geweest:

  • Opstartende ondernemingsraden op gang helpen.
  • OR’en coachen en adviseren in complexe (advies) situaties, soms ook in samenwerking met collega’s uit andere disciplines om voor de klant de beste ondersteuning te kunnen bieden.
  • Trainingen verzorgen voor teams en OR-teams op diverse thema’s, zowel inhoudelijk als op proces & vaardigheden.
  • DB’s coachen in hun rol
  • Dialogen / goede gesprekken faciliteren in diverse contexten.

Na een mooi voorjaar is het nu weer even tijd om terug te schakelen. Alles even te laten bezinken, lekker op vakantie te gaan. Met de tent er op uit, fietsen, lekker eten, lezen, gezelligheid, kortom: even de boel de boel laten.

Dat geeft vast weer veel inspiratie en energie voor het najaar. Er staan al weer mooie afspraken en opdrachten in mijn agenda, daar verheug ik me op. Natuurlijk is ook nog ruimte voor nieuwe afspraken. Dus wil jij ook met jouw (OR)-team aan de slag? Met inhoudelijke onderwerpen, je rol en positie in de organisatie, de manier waarop jullie overleggen en besluiten nemen, met het overleg met de bestuurder en andere stakeholders?  Heb je een wens die hier niet tussen staat, ik denk graag met je mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met me op.

Ik wens jullie een hele fijne zomer toe en graag tot ziens in het najaar!

Hartelijke groet,

Gerdine Slot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *