Omslag na versoepeling Coronamaatregelen

Na de coronamaatregelen weer business as usual?? Of dit kantelpunt optimaal benutten?!

Herken je dit beeld? Je gaat verhuizen en eigenlijk wil je vóór de verhuizing nog van alles doen in het nieuwe huis. Maar je bent druk, je verhuist en na twee jaar is nog steeds lang niet alles gedaan wat je had willen doen. Komt jou dit ook bekend voor?
Onze tip: als je een nieuwe stap wilt zetten, pak het moment. Sta eerst even stil, dat is al een hele vooruitgang.

Door corona zijn we al ruim een jaar thuis aan het werken. Nu de vaccinatiegraad stijgt en de maatregelen versoepelen komt er meer ruimte. En dan: weer gaan doen wat we deden? Of willen jullie deze overgang benutten om het beste van twee werelden vorm te geven in jullie nieuwe werkwijze? Gaan jullie hybride en remote werken een plek geven in je organisatie? Zo ja, welke effecten heeft dat op jou, het team, klanten en werkwijzen, leiderschap, verbinding en besluitvorming?

Om gebruik te maken van het moment is het belangrijk om nu aan de slag te gaan. Je koers uit te zetten en in zetten. Voordat we onszelf terug vinden in het nieuwe oude normaal. Ofwel: we doen weer wat we deden en hebben het momentum gemist. Net als dat huis, wel willen veranderen, maar er alvast in gaan wonen.

Laat deze kans niet voorbij gaan om een goede doorstart te maken. Probeer het beste van twee werelden bij elkaar te brengen. Ga met elkaar in gesprek: hoe je met elkaar, met de kennis van nu, je werk optimaal gaat inrichten. Hoe je je klanten optimaal kunt bedienen, je eigen werkplezier en vitaliteit optimaliseren en samen werken aan duurzaam werk.

Unyck en Solution 2021 hebben de handen ineen geslagen en gaan graag met jullie in gesprek over dit thema. We noemen het ook wel de omslagstrategie voor de toekomst. Wij gaan graag met jullie het avontuur aan om te verkennen en vorm te geven aan de plannen en de stappen die jullie nemen. We faciliteren graag het gesprek, delen onze kennis en inzichten en koppelen deze aan die van jullie, zodat jullie echte stappen kunnen maken.

We komen dan ook graag vrijblijvend met jullie in contact om de eerste stap te verkennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *