Deep Democracy voor voorzitters en teams:

Het werk gaat, ook in een tijd waarin we meer vanuit huis werken, gewoon door. Online vergaderen raakt steeds meer ingeburgerd. Samen besluiten nemen hoort daar ook bij. Maak in deze training, bestaande uit 3 online bijeenkomsten, kennis met diverse online-vergadertechnieken. We maken hierin gebruik van uitgangspunten van Deep Democracy: maak contact, hoe krijg je alle wijsheid op tafel, verken de verschillende kanten en neem gedragen besluiten.
Wegen succes bieden we deze training opnieuw aan, voor voorzitters en voor teams.


Opbouw van de training in een serie van 3 online bijeenkomsten, vanuit Deep Democracy als methodiek en gedachtengoed:

  1. check-in, theorie over de uitgangspunten en de sabotagelijn, check-out.
  2. de vier stappen van besluitvorming;
  3. Verbinden door verschillen te onderzoeken.

Doelgroepen:

Open inschrijving: voor iedereen die (online) vergaderingen faciliteert en zijn vaardigheden hierin wil uitbreiden en versterken; bijvoorbeeld voorzitters / secretarissen van Ondernemingsraden, commissies, teams en andere groepen die samen besluiten willen/moeten nemen.
Voor deze doelgroep heeft Unyck de volgende data gereserveerd:
Donderdag 8 april, 08.30 uur-11.30 uur
Dinsdag 11 mei 08.30 uur-11.30 uur
Donderdag 3 juni 08.30 uur-11.30 uur
Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8 personen. Kosten online training: € 345,00 per persoon.

Met jouw eigen team: voor Teams die samen besluiten willen / moeten nemen, bijvoorbeeld (teams en managementteams in organisaties & bedrijven, ondernemingsraden, besturen) die hun online vergaderingen energieker en effectiever willen laten verlopen, en beter gedragen besluiten willen nemen.

Voor teams die deze training willen volgen: neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden en we plannen passende data. Deze training kan dan online of, als de coronamaatregelen het toestaan, ook fysiek gegeven worden.

De oogst:

  • Je weet hoe je een effectieve en efficiënte online vergadering kunt begeleiden met behulp van belangrijke tools van Deep Democracy: check-in, check-out en de 4 stappen van besluitvorming en het onderzoeken van verschillende kanten met twee gesprekstechnieken.
  • Je hebt ervaren hoe je in een online vergadering contact kunt maken, ideeën kan ophalen en met alle wijsheid van de groep tot gedragen besluiten kan komen.
  • Je bent in staat om een online vergadering met duidelijke doelen en passende werkwijze vorm te geven en je weet wat daar voor nodig is.

Hoe werkt het:
Wij werken tijdens deze training, die bestaat uit 3 online bijeenkomsten van elk 3 uur, in Microsoft Teams. We werken steeds in blokken van 45 – 50 minuten, met 2 pauzes van 10 minuten. Naast de nodige theorie is er gelegenheid tot oefenen. Natuurlijk kan je in de tussenliggende tijd oefenen in je eigen praktijk.

Aanmelden:
Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar: info@unyck.nl Je ontvangt een bevestigingsmail van jouw aanmelding. Wij sturen (2 dagen voor de startdatum) een uitnodiging met deelnamelink.
Ook voor meer informatie kan je een mail sturen naar info@unyck.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *