Online en fysiek trainen en coachen

Online en fysiek trainen en coachen.

Heb je een trainings of (team)coach vraagstuk, dan ben je bij Unyck aan het goede adres. Ik denk graag met je mee hoe we een zo goed mogelijke vorm en inhoud aan jullie training of (team)coaching kunnen geven. Dat kan zowel fysiek, zolang we de corona maatregelen respecteren, maar ook online. Beide varianten hebben hun voordelen en beperkingen. Inmiddels heeft Unyck ruime ervaring met het online trainen en coachen. Heb je nog koud water vrees? Neem contact op om dit te bespreken. Unyck levert altijd maatwerk en ik denk graag met jullie mee onder welke condities we het best aan jullie ontwikkelvraagstuk kunnen werken. Enkele voorbeelden: online intervisie, online training van bijvoorbeeld inhoudelijke onderwerpen, maar ook online vaardigheidstraining als bijvoorbeeld “online vergaderen met behulp van principes van Deep Democracy”. Er is van alles mogelijk, online en fysiek binnen de corona maatregelen. Bel of mail voor meer informatie en om jullie vraagstuk te verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *