Intervisie voorzitters Ondernemingsraden 2021.

Al een aantal jaren initieert en begeleid Unyck een intervisiegroep voor voorzitters van Ondernemingsraden. De deelnemers geven aan dat ze het zinvolle, inspirerende, waardevolle en gezellige bijeenkomsten vinden. Reden genoeg om ook in 2021 deze intervisievorm opnieuw aan te bieden. De deelnemers hebben hun voorkeur uitgesproken voor online bijeenkomsten, in verband met de Covid maatregelen die ook in 2021 nog relevant zullen zijn en vanwege de reistijd.   

De intervisiegroep bestaat uit (vice)voorzitters van Ondernemingsraden. Er worden 3 bijeenkomsten, van ongeveer 2,5 uren elk, per jaar belegd. We inventariseren welk dagdeel het meest passend is, daarna plannen we de bijeenkomsten, verdeeld over het jaar.

Hoe:

We werken in online bijeenkomsten, je ontvangt voor elke bijeenkomst een uitnodiging met een link.

Kosten en inschrijving:

De kosten voor de 3 bijeenkomsten bedragen € 150.00 per deelnemer.

Wil je meedoen aan deze intervisiegroep in 2021? Schrijf je dan snel in!

Stuur een mail naar info@unyck.nl of gebruik de contactpagina op de website: www.unyck.n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *