Intervisie voorzitters Ondernemingsraden Noord Nederland 2021.

Al een aantal jaren initieert en begeleid Unyck een intervisiegroep voor voorzitters van Ondernemingsraden in Noord Nederland. De deelnemers geven aan dat ze het zinvolle, inspirerende, waardevolle en gezellige bijeenkomsten vinden. Reden genoeg om ook in 2021 deze intervisievorm opnieuw aan te bieden.

De intervisiegroep bestaat uit (vice)voorzitters van Ondernemingsraden uit Noord Nederland. Er worden 3 bijeenkomsten van ongeveer 3 uren elk per jaar belegd. We inventariseren welk dagdeel het meest passend is, daarna plannen we de bijeenkomsten, verdeeld over het jaar.

Hoe:

We werken indien mogelijk in fysieke bijeenkomsten, waarvoor steeds een van de deelnemende voorzitters de host is. Hij / zij zorgt voor een passende ruimte en een kopje koffie of thee. Door de Covid-19 maatregelen hebben we in 2020 vooral online bijeenkomsten via MS Teams belegd, ook dat werkte voor veel mensen prima. Voor 2021 kijken we naar de vorm die nodig en passend is om zinvolle bijeenkomsten te kunnen beleggen.

Kosten en inschrijving:

De kosten voor de 3 bijeenkomsten bedragen € 150.00 per deelnemer.

Wil je meedoen aan deze intervisiegroep in 2021? Schrijf je dan snel in!

Stuur een mail naar info@unyck.nl of gebruik de contactpagina op de website: www.unyck.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *