Online vergaderen met principe’s van Deep Democracy

Het werk gaat, ook in een tijd waarin we meer vanuit huis werken, gewoon door. Online vergaderen raakt steeds meer ingeburgerd. Samen besluiten nemen hoort daar ook bij. Maak in deze training, bestaande uit 3 online bijeenkomsten, kennis met diverse online-vergadertechnieken met uitgangspunten van Deep Democracy. Maak contact, hoe krijg je alle wijsheid op tafel, verken de verschillende kanten en neem gedragen besluiten.

Opbouw van de training in een serie van 3 online bijeenkomsten:

  • 6 oktober (09.30 uur-12.00 uur) – Deep Democracy: check-in, theorie over de uitgangspunten en de sabotagelijn, check-out.
  • 20  oktober (09.30 uur-12.00 uur) –  Deep Democracy: de vier stappen van besluitvorming;
  • 3 november (09.30 uur-12.00 uur) – Deep Democracy: Verbinden door verschillen te onderzoeken.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die (online) vergaderingen faciliteert en zijn vaardigheden hierin wil uitbreiden en versterken; bijvoorbeeld voorzitters / secretarissen van Ondernemingsraden, commissies, teams en andere groepen die samen besluiten willen/moeten nemen.

De oogst:

  • Je weet hoe je een effectieve en efficiënte online vergadering kunt begeleiden met behulp van belangrijke tools van Deep Democracy: check-in, check-out en de 4 stappen van besluitvorming en het onderzoeken van verschillende kanten met twee gesprekstechnieken.
  • Je hebt ervaren hoe je in een online vergadering contact kunt maken, ideeën kan ophalen en met alle wijsheid van de groep tot gedragen besluiten kan komen.
  • Je bent in staat om een online vergadering met duidelijke doelen en passende werkwijze vorm te geven en je weet wat daar voor nodig is.

Hoe werkt het:

Wij werken tijdens deze training, die bestaat uit 3 online bijeenkomsten van elk 2.5 uur, in Microsoft Teams. Naast de nodige theorie is er gelegenheid tot oefenen. Natuurlijk kan je in de tussenliggende tijd oefenen in je eigen praktijk.

Kosten online training: € 345,00 per persoon

  1. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@unyck.nl;
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail.
  3. Wij sturen (één week voor de startdatum) een uitnodiging met deelnamelink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *