De beursvloer op

Wij geloven dat we in een grote verandering zitten. De huidige systemen zijn het contact met de mens kwijtgeraakt en aan het einde van hun levenscyclus. We zitten in de overgang naar een ander tijdperk. Van het industriële naar een duurzame, holistische en gedecentraliseerde samenleving. In onze visie vraagt dit om nieuwe oplossingen. Experimenteren, ervaren en leren door te doen. Wij zijn er van overtuigd dat bedrijven en organisaties innovatiever zijn, een betere plek op de (arbeids) markt innemen en ook beter renderen als de medewerkers in optimale omstandigheden hun werk kunnen doen. De nieuwe manier van organiseren is er dan ook op gericht om medewerkers te ondersteunen in het ontwikkelen van hun passie, creativiteit en talent, zodat zij in staat zijn uw klanten optimaal te bedienen. Op woensdag 29 oktober gaat Unyck, samen met Passend Veranderen, de beursvloer op tijdens het evenement Assen voor Assen met een mooi aanbod: Workshop over hoe uw organisatie omgaat met de veranderingen in de samenleving. We gaan met diverse organisaties in dialoog over de transitie naar een duurzame, holistische en beter renderende organisatievorm. Centraal hierin staat de vraag: hoe maakt u met uw organisatie de omslag van beslissen voor medewerkers naar beslissen met medewerkers, waarin u gebruik maakt van de passie, creativiteit en het talent van een ieder. We verkennen met u welke uitdagingen u in dit proces tegenkomt. Aanvullend aan de hand van uw eigen vraagstuk(ken) bieden we u een creatieve werkvorm aan om te ervaren hoe u door middel van co-creatie dit proces kunt versnellen. We zien u graag op de beursvloer, maar ook via onze contactpagina’s kunt u natuurlijk uw belangstelling kenbaar maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *