Symposium Leiderschap

Unyck was bij het mini symposium over Leiderschap aan de Hanze Hoogeschool in Groningen. Op dit symposium presenteerde Adriaan Bekman zijn nieuwe boek: Bezieling, filosofie van het georganiseerde leven. In dit boek verkent hij fundamentele vragen omtrent onze oorsprong, onze ziel en onze vrijheid. Bronnen van 2500 jaar filosofie brengt hij in verband met ons moderne georganiseerde bestaan.

Tijdens het mini symposium bezocht ik twee workshops: over leiderschap en verhalen vertellen, en over het gebruik van  regiemodellen uit de theater wereld als onderzoeksmodel voor leiderschap en organisatieontwikkeling.

Een bijzonder inspirerende ochtend, met mooie mogelijkheden om toe te passen in mijn werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *