Geslaagde dialooglunch

Op donderdag 11 september was het dan zover, de dialooglunch over de veranderingen in de zorg, zelfsturing, de cliënt centraal en de regie van de medewerker. 

Met 18 deelnemers, van 4 verschillende organisaties verkenden we het thema. 

Mw. W. Koopmans, directeur Zinn, gaf haar visie op de ontwikkelingen in de zorg weer, een mooie opmaat voor het gesprek, wat al meteen van start ging. 

De ontwikkelingen in de maatschappij en de zorg, de impact op organisaties, hun klanten en medewerkers en hoe de medezeggenschap zich hiertoe kan verhouden waren de thema’s die vervolgens aan de orde waren. 

Hoewel er verschillen zijn tussen ziekenhuizen en VVT organisaties bleek in dit gesprek toch steeds dat er veel herkenning is in de manier waarop organisaties zich aanpassen aan de nieuwe tijdsgeest. Hoewel de context anders is, komen de vraagstukken grotendeels overeen. Mooi om daar met elkaar over te praten, ideeën en opvattingen uit te wisselen en te toetsen, nieuwe inzichten op te doen en met elkaar ook nieuwe ideeen te genereren.

Een geslaagde dialooglunch, die aan ieders verwachtingen heeft voldaan. Voor herhaling vatbaar, dus wordt vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *