Voorjaarsworkshop Unyck over Privacywet en de OR

Workshop: De Europese privacywet, wat moet de OR er van weten en welke rol heeft de OR? 

Op 25 mei 2018 treedt in de Europese Unie de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. Wat verandert dat aan de Privacy wetgeving in Nederland? Wat betekent dat voor uw bedrijf?
 
In de workshop verkennen we de achtergronden, de Europese verordening en de Nederlandse wetgeving. Wat betekent dit voor uw bedrijf? Welke belangrijke aandachtspunten levert dit op? En hoe ver is uw bedrijf met de implementatie? Hoe verhoudt zich dat tot het stappenplan? Niet aan de wet voldoen kan forse boetes opleveren, de noodzaak om tijdig te implementeren is daarmee groot.
 
We staan uitgebreid stil bij de rol van de OR in dit proces. De OR heeft instemmingsrecht op diverse regelingen die door deze wet om aanpassing vragen. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen.
 
U gaat, zoals gebruikelijk,  met concrete aandachtspunten naar huis!

U bent van harte welkom!
 
Wanneer: donderdag 26 april 2018, van 9.30 uur tot 12.00 uur
Waar: MFA Kloosterveste, Vesteplein 5 te Assen
Kosten: 19,50 euro per persoon, inclusief koffie / thee / cake.
Inschrijven of meer informatie: stuur een mail naar info@unyck.nl
U kunt ook bellen naar: 06-54365097

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *