Deep Democracy level 4 facilitator

Vanaf nu mag ik mij geaccrediteerd Deep Democracy level 4 facilitator noemen. Vrijdag heb ik de laatste dag van  de opleiding tot level 4 facilitator afgerond. 

Het doel van deze training is om meer bewustzijn te creëren met betrekking tot je eigen persoonlijkheidsstructuur. Dit stelt je in staat om beter te zien welke patronen zich in een groep ontwikkelen en minder door je eigen bril te kijken. Inzicht in je gedragspatronen maak het tevens mogelijk om neutraal te blijven in moeilijke groepssituaties.

Voorafgaand aan de training wordt het “I-Know-Me” assessment afgenomen dat je persoonlijke patronen inzichtelijk maakt. Dit doen we in samenwerking met Myrna Lewis, de oprichtster van Deep Democracy.

Level 4  concentreert  zich op het ontwikkelen van inzicht in en begrip van jezelf ten opzichte van zgn. ‘rackety patterns’ en ‘scripts’ en de ontwikkeling van je metaskills in Deep Democracy ten opzichte hiervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *