Unyck opnieuw geregistreerd MZ trainer

Unyck is opgenomen in het register voor MZ-trainers. Dat betekent dat je in een periode van 5 jaren voldoende punten moet behalen in geaccrediteerde activiteiten, om dan je herregistratie te “verdienen”.

Deze punten behaal je door voldoende uitvoerend werk als MZ-trainer te doen, geaccrediteerde bijscholingen te volgen en geaccrediteerde intervisiebijeenkomsten bij te wonen. Daarnaast kan je optionele punten verdienen door bijvoorbeeld te publiceren.

Unyck heeft in de afgelopen 5 jaren ruim voldoende gescoord op alle onderdelen en heeft daarmee de herregistratie voor de komende 5 jaren zeker gesteld. Voor u als klant een extra zekerheid dat Unyck aan de eisen van de beroepsvereniging voldoet en over up to date kennis beschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *