Workshop veranderingen Arbowet en rol OR

Workshop: de veranderingen in regelgeving rond ziekteverzuim en de trends. Wat betekent dit voor de rol van de OR?

De laatste tijd zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in de wet en regelgeving rond het thema ziekteverzuim. Zowel als het gaat om het beleid rond ziekteverzuim, alsook met betrekking tot de rol die de OR hierin toebedeeld krijgt.

In veel organisaties is ziekteverzuim nog steeds een belangrijk aandachtspunt. Ziekte en verzuim is natuurlijk in eerste instantie voor de zieke zelf heel vervelend. Daarnaast heeft het verzuim een groot effect op collega’s, de klanten en daarmee op de organisatie. We zien het verzuim fluctueren, zowel in organisaties, in sectoren en in het land. Door allerlei oorzaken, die meer of minder beïnvloedbaar zijn. Natuurlijk gaan wij het hebben over wat een organisatie moet en kan doen om het ziekteverzuim te beïnvloeden.

In deze workshop verkennen we het thema ziekteverzuimbeleid op hoofdlijnen, we brengen de belangrijkste ontwikkelingen in kaart en gaan met elkaar in gesprek. Welke randvoorwaarden (moeten) worden gesteld, welke puzzels levert dit op en hoe kan de OR hierin zijn rol vervullen.

U gaat, zoals gebruikelijk, met concrete aandachtspunten naar huis!
Wanneer: donderdag 13 april 2017, van 9.30 uur tot 12.00 uur
Waar: MFA Kloosterveste, Vesteplein 5 te Assen
Kosten: 19,50 euro per persoon, inclusief koffie / thee / cake.
Wilt u nog aanwezig zijn, stuur dan snel een mail naar info@unyck.nl of bel 06-54365097

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *