Workshop de veranderingen in regelgeving rond ziekteverzuim en de trends. Wat betekent dit voor de rol van de OR?

De Voorjaarsworkshop van Unyck.

De laatste tijd zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in de wet en regelgeving rond het thema ziekteverzuim. Zowel als het gaat om het beleid rond ziekteverzuim, alsook met betrekking tot de rol die de OR hierin toebedeeld krijgt.

In veel organisaties is ziekteverzuim een belangrijk aandachtspunt. Ziekte en verzuim is natuurlijk voor de zieke zelf heel vervelend. Daarnaast heeft verzuim een groot effect op collega’s, klanten en daarmee het bedrijf. We zien het verzuim fluctueren, zowel in organisaties, in sectoren, in de tijd. Soms is er een duidelijke relatie met ontwikkelingen in de organisatie of de sector, maar ook andere factoren spelen een rol. Meer of minder beïnvloedbaar door de werkgever.

In deze workshop verkennen we het thema ziekteverzuimbeleid op hoofdlijnen, we brengen de belangrijkste ontwikkelingen in kaart en gaan met elkaar in gesprek. Welke randvoorwaarden (moeten) worden gesteld? Welke puzzels levert dat op? Hoe kan de OR hierin zijn rol vervullen? Wat zijn (succes) verhalen waar we van kunnen leren van elkaar?

U gaat, zoals gebruikelijk, met concrete aandachtspunten naar huis!

Wanneer: donderdag 13 april 2017, van 9.30 uur tot 12.00 uur

Waar: MFA Kloosterveste, Vesteplein 5 te Assen

Kosten: 19,50 euro per persoon, inclusief koffie / thee / cake.

Inschrijven: stuur een mail naar info@unyck.nl

Wil je eerste meer informatie, mail dan naar info@unyck.nl of bel: 06-54365097

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *