Intervisie OR Voorzitters in Noord Nederland

Naar aanleiding van een vraag van een OR voorzitter uit het Noorden van het land wil ik jullie het volgende voorleggen:

De voorzitter van een middelgrote zorgorganisatie heeft de behoefte uitgesproken om zich in haar voorzitterschap verder te ontwikkelen door middel van begeleide intervisie met vakgenoten. Door op regelmatige basis, bijvoorbeeld 3x per jaar, bij elkaar te komen en samen de intervisie vorm te geven kan je met en van elkaar leren. Zij is dus op zoek naar mede voorzitters met dezelfde ontwikkelwens.

De bedoeling is om de intervisie / supervisie in het Noorden van het land te laten plaatsvinden. De branche van de organisaties is voor deze voorzitter minder van belang, juist een verschillende achtergrond kan ook verrijkend zijn.

Het idee is om in elk geval het eerste jaar de intervisie te laten superviseren door Unyck, de kosten hiervan bedragen 45 euro per persoon per bijeenkomst.

De locatie wordt door de deelnemers zelf georganiseerd. Door steeds bij een van de deelnemende voorzitters een vergaderruimte te benutten kunnen de locatiekosten vermeden worden. Uiteraard kan de groep er ook voor kiezen om een externe locatie te gebruiken.

Ben jij ook een voorzitter die graag meedoet aan dit initiatief?
Geef je dan voor maandag 16 januari 2017 op door een mail te sturen naar: info@unyck.nl
Natuurlijk kan je ook eerst meer informatie vragen, via hetzelfde mail adres of via: 06-54365097.
Ik zie jullie reacties graag tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *