Anti Stress event

Op donderdag 14 april 2016 verzorgde Unyck een workshop op het Anti Stress Event, Martini Plaza Groningen, met als thema: betere en gedragen besluiten, minder stress.

Als je de minderheid niet meeneemt in een beslissing van de meerderheid, voelt de minderheid zich onzichtbaar, gaat protesteren en mogelijk zelfs (heimelijk) saboteren. De samenwerking stagneert en de resultaten vallen tegen. Dit kan anders!

Deep Democracy is een innovatieve zienswijze en besluitvormingsmethode. Door deze krachtige manier van besluiten nemen, kom je tot besluiten waar het hele team achter staat. En die besluiten blijken ook nog eens kwalitatief beter te zijn.

En nee, dit resultaat bereik je niet door eindeloos te polderen en discussiëren, maar door de koe bij de horens te vatten en de heikele punten echt op tafel te leggen.

De technieken van Deep Democracy geven gespreksleiders stevigheid, vergroten het draagvlak en verhogen de kwaliteit van beslissingen. Wil jij dit ook?

Dan is het zeker de moeite waard om met deze praktische methode aan de slag te gaan. Inmiddels wordt Deep Democracy in meer dan twintig landen over de hele wereld succesvol ingezet in het bedrijfsleven, politiek, zorgsector, onderwijs, non-profitsector en in de familie- en privésfeer.

In de workshop maakten de deelnemers kennis met:
•Maak je kennis met de 5 stappen van de Deep Democracy Lewis-methode.
•Ontdek je hoe je sabotagetechnieken simpel kunt herkennen en voorkomen.
•Ervaar je hoe je met Deep Democracy betere, en breed gedragen besluiten kunt nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *