Summercourse Wet Werk en Zekerheid

Op 22 augustus nam Unyck deel aan de summercourse van de Voort Advocaten in Tilburg. Het thema van deze summercourse was de Wet Werk en Zekerheid, die gefaseerd ingevoerd gaat worden. Veranderende wetgeving met betrekking tot tijdelijke contracten (ketenregeling) is een belangrijk onderdeel van de wet, waar veel bedrijven direct mee te maken hebben. Maar ook onderwerpen als concurrentie beding, proeftijd, aanzegtermijn, ontslagrecht, transitievergoeding en scholing maken dat het nu al tijd is om als werkgever en medezeggenschap het interne beleid aan te passen.

Kortom: werk aan de winkel voor bedrijven en hun medezeggenschap, zodat zij klaar zijn voor de nieuwe wetgeving. Deze wordt met terugwerkende kracht ingevoerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *