Ondertussen dichtbij

Wil je even sparren omdat je nu vastloopt in je werk?

Loopt jouw team nu niet?

Heb je als OR vragen over jullie rol in deze tijd?

Unyck is ook nu dichtbij. We kunnen even niet langskomen, maar we zijn natuurlijk wel. Met online en telefonisch contact. Om even met je mee te denken, online te coachen en te trainen, om je even het duwtje in de rug te geven om in deze bijzondere tijden door te kunnen gaan. Om te kunnen reageren op en omgaan met deze bijzondere omstandigheden waarin we zitten. We gaan vast weer naar een nieuwe vorm van normaal, maar we zitten in het ondertussen. En daarin gebeurt veel.

Laat het vooral weten als je even samen wilt optrekken, bel of mail en we maken een bel of online afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *