Intervisie OR voorzitters 2018

Na een geslaagd 1e jaar willen we ook in 2018 door met de intervisiebijeenkomsten voor OR voorzitters in Noord Nederland. De groep is al groot genoeg om zinvol te kunnen doorstarten, maar er is nog plek voor 2 of 3 mensen.

Wat is de bedoeling:

we komen 3x per jaar bij elkaar, 2x voor de zomer, 1x na de zomer

Steeds is 1 van de deelnemers de host voor de bijeenkomst.

De bijeenkomsten worden begeleid door Unyck, de kosten bedragen 45 euro per persoon, per bijeenkomst, dus 135 euro voor de hele serie.

Wil jij ook meedoen met deze intervisiegroep en ben je een OR voorzitter uit het noorden van het land? Meld je dan aan via info@unyck.nl. Als je eerst meer informatie wilt kan dat natuurlijk ook, via de mail of neem telefonisch contact op: 06-54365097

We zien je graag aanschuiven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *