Agile, Scrum en de rol van de OR

Workshop organisch veranderen, Agile en Scrum, wat betekent dat voor de rol van de OR?

Een van de uitdagingen voor iedere organisatie is dat de markt dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Darwin zei al: het is aanpassen of uitsterven. Bedrijven moeten zich snel aanpassen aan veranderingen en voelen de noodzaak om wendbaarder te worden. De vergelijking met zwermen wordt vaak gemaakt.

Hoort u in uw bedrijf ook vaak termen als snelheid, flexibiliteit, wendbaarheid en focus? Grote kans dat organisatieveranderprocessen dan meer organisch verlopen dan voorheen. Veel gebruikte methodieken zijn Agile en Scrum.

In deze workshop verkennen we de methodieken Lean, Agile en Scrum. Wat houden deze methodieken op hoofdlijnen in en wat kan / moet de OR hiermee? Wat zijn de randvoorwaarden? Hoe kan de OR aansluiten op de nieuwe manier van veranderen? En wat betekent het mogelijk voor de werkwijze en structuur van de medezeggenschap?

U gaat, zoals gebruikelijk,  met concrete aandachtspunten naar huis!

Waar, wanneer en kosten:

Wanneer: donderdag 14 december 2017, van 9.30 uur tot 12.00 uur
Waar: MFA Kloosterveste, Vesteplein 5 te Assen
Kosten: 19,50 euro per persoon, inclusief koffie / thee / cake.
Inschrijven: stuur een mail naar info@unyck.nl, dat kan ook via de contact pagina van deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *