Gerdine Slot

Unyck adviseert, traint en coacht op het gebied van arbeidsverhoudingen, medezeggenschap en persoonlijke ontwikkeling. 

Arbeidsverhoudingen zijn volop in ontwikkeling, de wereld en daarmee bedrijven en organisaties veranderen in rap tempo. Ontwikkelingen in visie op organiseren, leiderschap, medewerkerparticipatie en duurzame lerende organisaties. In verschillende sectoren zie je nu manieren waarop medewerkers / teams tot samensturing komen.  Dit vraagt van alle betrokkenen een andere mindset. Werken vanuit passie, creativiteit, talent, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Dit brengt onzekerheid met zich mee, maar ook nieuwe uitdagingen, kansen en ontwikkelvraagstukken. Ik ben er van overtuigd dat organisaties / bedrijven innovatiever zijn, een betere plek op de (arbeids) markt innemen en beter renderen als de medewerkers in fysieke en mentale gezondheid hun werk kunnen doen, taakvolwassen zijn en daarop ook aangesproken worden. Op verschillende niveaus betekent dit een wezenlijke verandering, in structuren maar vooral ook in de cultuur. De Medezeggenschap neemt in dit veld een belangrijke plek in, wat om specifieke ondersteuning vraagt. Die biedt ik dan ook graag aan de OR / PVT.

Unyck kijkt met een frisse blik, nodigt u uit in beweging te komen en zo uw eigen drijfveren opnieuw te activeren. Dat is mijns inziens de basis van plezier, ontwikkeling en niet in de laatste plaats: succes.

Over Gerdine Slot:

Ik ben een ervaren trainer, coach en adviseur met jarenlange ervaring in het werken met teams en individuen op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidsrelaties. Klanten typeren mijn stijl als “warme zakelijkheid”. Kenmerkend daarin is dat ik vanuit verbinding werk, maar met voldoende afstand om te kunnen blijven analyseren en begeleiden.

Ik ga graag met u aan de slag door samen met u uw vraag te analyseren, wat vindt u nu echt belangrijk en wat hebt u nodig om uw eigen antwoorden te vinden. Trainen, coachen en adviseren kan op vele manieren. De mijne is vanuit verbondenheid, resultaatgerichtheid en bevlogenheid, uit op een win-win situatie.  Alle trainingen van Unyck zijn maatwerk, om hierover meer te lezen klikt u hier.

Ik kom graag met u kennismaken.

Contact

Nieuwsgierig wat ik voor u kan beteken?Start vandaag en neem contact op!

Gerdine Slot

Marsstraat 2
9405PJ Assen

Telefoon: 06-54365097
e-mail: info@unyck.nl